• https://www.facebook.com/caglaronoregerecleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905389442426
  • https://instagram.com/caglarplaket
  • https://www.youtube.com/channel/UCc3sRCJY8CzNm__WQM75-7A

ANA SAYFA


     Kupa Figürlü Kristal Şilt

   
Ürün Kodu : CGLR-KP015
Üretici : ÇAĞLAR ONORE GEREÇLERİ
Ürün Özellikleri
3D Kupa Figürlü Kristal Şiltimiz, Kurum içi birimler arası turnuvalarda hem kupa hem ödülün bir arada kullanıldığı temaya sahiptir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

3D Kupa Figürlü Kristal Şiltimiz, Kurum içi birimler arası turnuvalarda hem kupa hem ödülün bir arada kullanıldığı temaya sahiptir.

Farklı Tasarım ve Orjial Görseller ile ödül anlayışına fark katan firmamız yeni kişiye özel ödül konseptini genişletiyor.

Kristalin sadeliği ile temayı yansıtan figürün birleşimi ile sunduğumuz bu ödülümüz kurum içi müsabakalarda takdime uygun yapısıyla sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Yılın Futbolcusu, Spor Adamı, En iyi Golcü, Yılın Ortası, Gol Kralı, Tenis Şampiyonu, Bowling Şampiyonu, PinPon yarışması birincisi, Yılın taraftarı ödülleri olarak kullanılabilecek ödülümüz kişiye özel isim yazılarak hediye edilebilir bir üründür.

Bu ödülü talep etmek için Sipariş formunu eksiksiz doldurmanız, hangi takım rengini istediğinizi belirtmeniz ve ne yazılmasını istediğinizi eklemeniz yeterli olacaktır. İletişim bilgileri eksik olan siparişler bağlantı kurma zorluğundan dolayı dikkate alınmayacaktır. Lütfen formu eksiksiz doldurun. 

    

 
 
Tüm Alanları Doğru ve Eksiksiz Doldurmanızı Rica Ederiz. Aksi Taktirde Siparişinize Cevap Verilmeyecektir.
Ürün Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
Telefon
İl
Adres
E-Mail
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.