• https://www.facebook.com/caglaronoregerecleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905389442426
  • https://instagram.com/caglarplaket
  • https://www.youtube.com/channel/UCc3sRCJY8CzNm__WQM75-7A

ANA SAYFA


     Futbolcu Figürü

   
Ürün Kodu : CGLR-TF91
Üretici : ÇAĞLAR ONORE GEREÇLERİ
Ürün Özellikleri
20 cm yüksekliğinde yeşil saha üzerinde Futbolcu işlemesi yapılan spor müsabakalarının başarılı oyuncuları için verilebilecek en iyi futbolcu ödülü.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
    Farklı Tasarım ve Orjial Görseller ile ödül anlayışına fark katan firmamız yeni kişiye özel ödül konseptini genişletiyor.

     Fanatik, taraftar, futbolcu ve kulüpler ile okul takımlarının yeni gözdesi kişiye özel ödüllerde futbol topu üzerinde futbolcu ödülünü tercih etmektedirler.

     Yılın Futbolcusu, Spor Adamı, En iyi Golcü, Yılın Ortası, Gol Kralı, Yılın taraftarı ödülleri olarak kullanılabilecek futbol topu ödülümüz kişiye özel isim yazılarak hediye edilebilir bir üründür.

     Türkiye Milli Takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor renklerinde standart olarak üretilmekle birlikte, kulübünüzün renklerinde özel olarak renklendirilmektedir.

     Futbol Topu Üzerinde Futbolcu Ödülünü talep etmek için Sipariş formunu eksiksiz doldurmanız, hangi takım rengini istediğinizi belirtmeniz ve ne yazılmasını istediğinizi eklemeniz yeterli olacaktır. İletişim bilgileri eksik olan siparişler bağlantı kurma zorluğundan dolayı dikkate alınmayacaktır. Litfen formu eksiksiz doldurun. 

    
 
 
Tüm Alanları Doğru ve Eksiksiz Doldurmanızı Rica Ederiz. Aksi Taktirde Siparişinize Cevap Verilmeyecektir.
Ürün Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
Telefon
İl
Adres
E-Mail
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.