• https://www.facebook.com/caglaronoregerecleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905389442426
  • https://instagram.com/caglarplaket
  • https://www.youtube.com/channel/UCc3sRCJY8CzNm__WQM75-7A

ANA SAYFA


     Öğretmenler Günü Sözleri

   
Ürün Kodu : OG-01
Üretici : ÇAĞLAR ONORE GEREÇLERİ
Ürün Özellikleri
Yılların birikimi ve tecrübesi ile seçilmiş olan en güzel en anlamlı öğretmenler günü mesaj ve plaket metinleri
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL SÖZLER
1- Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan ve her türlü fedakârlığı gösteren siz değerli öğretmenimiz……………………….. e minnet borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
2- Öğretmen, bir bahçıvandır derler. En güzel gülleri O yetiştirir. Hiç yorulmadan, bıkmadan, üşenmeden bahçenizdeki gülleri bilgi birikiminiz ve sevginizle yetiştirdiğiniz için size teşekkür ederiz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
3- Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
4- Okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
5- Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. Gelecek nesillerimizi şekillendiren siz değerli öğretmenimiz ………………….e teşekkürlerimizle. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
6- Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak Öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
7- Doğan güneşe benzeyerek etrafını aydınlatan ve karanlıklara meydan okuyan sevgili öğretemenimiz…………………… geleceğimizi aydınlatmadaki özveriniz için sonsuz teşekkürlerimizle. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
8- Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
9- Dünyanın en değerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk Öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, O’nun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
10- Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
11- Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
12- Öğretmenler, altın kanatlı kelebeklerdir. Çiçeklerin arasından hiç yorulmadan, devamlı uçarlar. Çiçeklerine toz kondurmamaya çalışırlar. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
13- Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir! Öğrencisinin gömleğinin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnı terleyince mendiliyle kurulayan, ayağına taş dokunsa oncan çok canı yanandır. Kıymetli Öğretmenim; …………………. Öğretmenler günün kutlu olsun.
14- Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
15- Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler düzeyine erişebilmesi; Eğitim ve Öğretimin kaliteli, bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Ulusumuzu çağdaşülkeler düzeyine eriştirecek siz değerli öğretmenimiz …………………… in Öğretmenler Gününü Kutlarız.
16- Değerli Öğretmenimiz ……………….. bizce siz “Sevgi Elçisi”siniz. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barış, simgesisiniz. Sizi tanıdığımızaçok ama çok memnunuz Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
17- Siz kara göklerin yıldızları, Işıtın yurdumuzu sabaha kadar! Ama düşe kalka, ama yiğit, ama umutlu… Alın benim gönlümden de O kadar. Ve onlar, yıldızlar gibi gözleri ışıl ışıl yananlar! Oyuncak için değil, kâğıt, kalem, kitap için ağlayanlar. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
18- Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
19- Bizi seven, öğreten, hata yaptığımızda affeden, büyüklüğünü hep koruyan, büyüdüğümüzde anılarımızda özel yeri olacak değerli öğretmenmiz ………………………. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
20- Gelecek nesillerimiz için umut bağladığımız gerçek güç olan siz kıymetli öğretmenimiz ………………………. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
21- Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan öğretmenim…………………..övgü ve değerlerin en güzeline layıksınız. İyiki öğretmenimizsiniz. 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.
22- Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ünde dediği gibi; Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir. Hiç şüphesiz bizim için de en saygıdeğer varlıksınız.öğretmenler gününüz kutlu olsun.
23- Anne ve babamdan sonra en güvendiğim hayatta yaşamımı kolaylaştıracak birçok şeyi öğrendiğim siz değerli öğretmenime çok şey borçluyum. Teşekkür ederim öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
24- Her bilgiyi, doğruyu çocuklarımızın zihinlerine sevgiyle ilmek ilmek işleyen, her zorlukta sabretmeyi öğreten kıymetli öğretmenimiz; ………………… sizi tanıdığımız ve çocuklarımıızn hayatlarına dokunduğunuz için çok şanslıyız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
25- Değerli öğretmenim;……………… Bugün sizin gününüz, bugündesizi ne kadar sevdiğimi belirtmek ve üzerimdeki emekleriniz için minnetlerimi sunmak isterim.hayatta herşeyin gönlünüzce olması dileği ile….. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
26- Yavrularımzın doğru bir karakter ve engin bilgilerile yetişmesi, kararlı adımlarla başarıya yürümesi, ülkesine faydalı işler yürütmesi ve en önemlisi her zaman adaletin, sadakatin izinde hareket etmesiniz siz yüreği güzel ……………………………….. öğretmenimize borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
27- Dünyanın en kutsal vazifesini kendine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenimiz;…………………….. öğretmenler gününzü canı gönülden kutluyorum.
28- Sabrını, sevgisini ve saygısını öğrencilerinden esirgemeyen, çocuklarımızın en büyük destekçisi öğretmenimiz;…………………………… öğretmenler gününüz kutlu olsun.
29- Sizin kadar anlayışlı, sabırlı ve şefkat dolu olmayı çok istiyorum. Öğretmenlik mesleğine yaklaşmama çok az kaldı ve ben öğrencilerimin hayatlarına en az sizin kadar etkili dokunuşlarla güzel şeyler katmak istiyorum. Sizi gururlandırmak için olanca güzümle çalışıyorum öğretmenim. İyi ki sizi tanımışım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
30- Beni her zaman umut etmeye teşvik eden, hep faydalı işlere yönelten ve her zaman bana inandığını hissettiren değerli öğretmenim;………………………. Eğer omzumda sizin desteğinizi, sırtımda sizin şefkatinizi hissetmeseydim aynı durumda olurmuydum bilemiyorum. Bende emeğiniz çok büyük, iyi ki varsınız.Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
 
 
Tüm Alanları Doğru ve Eksiksiz Doldurmanızı Rica Ederiz. Aksi Taktirde Siparişinize Cevap Verilmeyecektir.
Ürün Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
Telefon
İl
Adres
E-Mail
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.