• https://www.facebook.com/caglaronoregerecleri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905389442426
  • https://instagram.com/caglarplaket
  • https://www.youtube.com/channel/UCc3sRCJY8CzNm__WQM75-7A

ANA SAYFA


     ALBÜM PLAKET 12*16

   
Ürün Kodu : 1216AP
Üretici : ÇAĞLAR ONORE GEREÇLERİ
Ürün Özellikleri
Kalite, hassasiyet ve detaylara verdiğimiz önemle Kadife Plaketlerimiz, sadece bir hediye değil, bir anı parçasıdır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Kadife Plaketler, unutulmaz başarılarınızı ölümsüzleştiren ve duvarlarınıza zarif bir dokunuş katan eşsiz bir seçenektir. İş yerinizdeki o özel ödül, takdir edilen bir çalışanınızı onurlandırmak veya sevdiklerinize minnettarlığınızı göstermek için mükemmel bir seçenektir. Kadife dokusu, plakete bir sıcaklık ve lüks bir his katarak, her anınızı değerli ve hatırlanmaya değer kılar.

Kalite, hassasiyet ve detaylara verdiğimiz önemle Kadife Plaketlerimiz, sadece bir hediye değil, bir anı parçasıdır. Her plaketin arkasında bir hikaye ve anlam vardır. Onu alan kişiye anlatılan bir öyküdür ve onun için bir anlam ifade eder. Bu nedenle, Kadife Plaketlerimizi sizin için özel hale getirmek için büyük bir özen gösteriyoruz.

Kadife Albüm Plaketlerimizle önemli anılarınıza ve başarılarınıza sonsuz bir değer katın. Özelleştirme seçeneklerimizle birlikte size özel tasarımlar sunuyoruz. Size en iyi deneyimi sunmak için buradayız ve her adımda size rehberlik ediyoruz.

İnternette denk geldiğiniz ucuz albüm plaket seçeneklerinde denk gelmediğiniz tek şey biz yazı alanını söylüyoruz ama bazıları kutu ölçüsü söylüyor.. Albüm plaketlerde kutu değil yazı alabı standart ölçüdür. En ideal boy olan 12cm x 16cm yazı alanı olan ortaboy albüm plaket en çok tercih edilen plaket çeşididir..

 
 
Tüm Alanları Doğru ve Eksiksiz Doldurmanızı Rica Ederiz. Aksi Taktirde Siparişinize Cevap Verilmeyecektir.
Ürün Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
Telefon
İl
Adres
E-Mail
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.